Microneedling

Microneedling är en effektiv hudföryngrande behandling som stimulerar tillväxten av kollagen och elastin. Huden blir märkbart fastare och hudtonen förbättras. Resultat syns redan efter en behandling, men för bästa effekt rekommenderas en serie på 3-6 behandlingar beroende på vilka besvär som behandlas och vilka resultat som önskas.

Under behandlingen pulserar 12 micronålar djupt ner i huden och skapar en kontrollerad skada. Det stimulerar vävnaden till reparation samtidigt som naturliga tillväxtfaktorer frigörs och ger ökad tillväxt av kollagen och elastin. Hudens struktur och kondition förbättras och den blir fylligare och mer ungdomlig på bara några korta behandlingar.
Med hjälp av de microkanaler som bildas slussas verksamma serum med aktiva ingredienser ner i huden för att behandla specifika besvär.

Microneedling är lämplig vid:
• Åldrande hud/rynkor/kollagenbrist
• Solskadad hud
• Pigmentförändringar
• Ärr

SPECIALBEHANDLINGAR

MICROFUZION - Microneedling & Infuzion - För den där riktiga supereffekten kan man avsluta sin microneedlingbehandling med inslussning av hyaluronsyra med INFUZION
SYSTEM.

Under microneedlingbehandlingen stimuleras collagen- och elastinproduktionen som gör huden fastare och mer elastisk. Genom att tillföra den värdefulla hyaluronsyran som binder rejält med fukt och bygger volym så maxas resultat.

NEEDLEBOOST - Microneedling & PRX T33 - Den stimulerande effekten av kollagen och elastin förstärks av PRX T33 och blir då mer intensiv. Vid ärrbildningar, rynkor/linjer och bristningar är kombinationen ovärderlig.

Diamond microdermabrasion

Diamond microdermabrasion eller diamantslipning som det också kallas är en modern microdermabrasion-behandling som utför en kontrollerad peeling av hudens hornlager. Behandlingen ger en piggare, fräschare hud med ökad lyster och jämnare hudstruktur. Metoden kan utföras på de flesta hudtyper (ej inflammerad acne/rosacea) och ger allt från en ytlig uppfräschande slipning till en mer djupgående hudslipning mot ärr, djupa linjer/rynkor etc. Resultat syns redan efter en behandling!

Under behandlingen används diamantbelagda munstycken som slipar bort skadade, döda och pigmenterade hudceller, vilket resulterar i en jämnare och klarare hudton. Det inbyggda vacuumsuget suger upp de döda hudcellerna samtidigt som trötta ansiktsmuskler får ett omedelbart lyft.

Peelingen sker lager för lager vilket påskyndar cellförnyelsen och stimulerar huden till självläkning. Näringstillförseln ökar och cellerna syresätts samtidigt som nybildningen av kollagen och elastin stimuleras. Efterföljande produkter kan lättare penetrera ner i huden och ge mer djupgående effekt.

Behandlingen kan göras både i ansiktet och på kroppen. Den gör inte ont och skadar inte huden.

För bästa resultat krävs en serie behandlingar, vanligtvis 6 -10 ggr, men önskar man en snabb uppfräschning där huden får en fin lyster kan man göra enstaka behandlingar. Behandlingarna görs med 1-2 veckors mellanrum beroende på hudtillstånd. Efter varje diamantslipning blir effekten mer synlig. För att upprätthålla och stärka de erhållna resultaten rekommenderas en slipning var 6:e – 8:e vecka.

Diamond Light
En snabb och effektiv hudslipning som ger en fräschare hy med ökad lyster och jämnare hudstruktur. Passar de flesta hudtyper.
Rengöring, crystal peel, diamantslipning, serum, ansiktsmask och creme.
ca 35 min. 795 kr
Boka tid

Diamond Medium
En djupgående hudslipning som arbetar på mer specifika besvär som rynkor/fina linjer, pigmentförändringar, solskadad hud och ojämn hudstruktur. Kombineras med effektiva AHA-syror som ger en snabb återuppbyggnad samt bidrar till en effektiv cellförnyelse. Ger omedelbart en synlig förbättring i huden. Kur om 6-10 beh. rekommenderas.
Rengöring, crystal peel, djuprengöring med ultraljud, diamantslipning, serum som slussas in med sonofores, ansiktsmask och creme.
ca 60 min. 1350 kr
inkl. AHA-syra 1450 kr
Boka tid

Diamond Gold
Den totala behandlingen med allt din hud behöver för bästa resultat!
Crystal peel, djuprengöring med ultraljud, diamantslipning, AHA-syra, serum som slussas in med jontofores samt avslutande mask. Specifik behandling för ögonpartiet ingår. Kur om 6-10 beh. rekommenderas.
Rengöring, crystal peel, djuprengöring med ultraljud, diamantslipning inkl. ögonparti,
AHA-syra, serum som slussas in med jontofores inkl. specifik ögonbehandling, ansiktsmask och creme.
ca 70 min. 1995 kr
Boka tid

Diamantslipning som förstärkning i din ansiktsbehandling
Ett effektivt tillval till din ordinarie ansiktsbehandling som ger finare lyster och bättre spänst till huden samtidigt som du får en ökad effekt av de produkter som används i behandlingen.
ca 15 min 350 kr

 

Prislista

Anti-Age-behandling för ansiktet, ca 45 min
1 behandling - 2 100 kr
3 behandlingar - 5 700 kr
Boka tid

Anti-Age-behandling för ansikte & hals, ca 60 min
1 behandling - 2 900 kr
3 behandlingar - 7 900 kr
Boka tid

Behandling av acne ärr - hela ansiktet, ca 45 min
1 behandling - 2 100 kr
3 behandlingar - 5 700 kr
Boka tid

MICROFUZION - Ansikte, ca 60 min
Ampull Boozter - 3 500 kr
Ampull Volymizer - 3 800 kr
Bokas via konsultation.

NEEDLEBOOST - Ansikte, ca 45 min
1 behandling - 2 995 kr
3 behandlingar - 7 495 kr
Bokas via konsultation.

BOKA TID FÖR KONSULTATION!
Om du inte gjort microneedling hos oss tidigare ser vi gärna att du först kommer på en konsultation. Då kan vi tillsammans lägga upp en behandlingsplan som passar just dina behov! Konsultationen tar 15 min och är kostnadsfri om du bokar och utför din behandling. Annars kostar det 300 kr.
Boka tid

 

Ansiktsbehandlingar

Boka gärna tid för en konsultation.
Under konsultationen tittar vi på din hud och diskuterar dina önskemål och förväntningar. Vi rekommenderar vilken/vilka behandlingar som passar dig bäst. Du får kostnadsförslag och vi bokar in tid för din behandling/behandlingar.
Konsultationen är kostnadsfri vid behandling, annars debiteras 300 kr.
Boka tid

Ansiktsbehandling 60 & 75 min
En klassisk ansiktsbehandling med en grundlig rengöring, portömning, formning av bryn, massage i mån av tid samt avslutande ansiktsmask.
.
Rengöring, peeling, ånga, porrengöring, plockning av bryn, massage i ansiktet i mån av tid, lämplig mask, serum och hudspecifik creme.
Ca 60 min - 975 kr
Ca 75 min - 1175 kr
Förstärkt med Exuviance AHA-syra, + 100 kr
Boka tid

Exuviance Ansikte De Luxe
En lyxig, avslappnande och cellförnyande behandling med anti-agingeffekt. Intensivt återfuktande och uppiggande på trött och livlös hud.

Rengöring, AHA-syra, porrengöring, formning av bryn, massage i ansikte, nacke och hals, specialmask “Guldmask”, ögonserum och avslutande hudspecifik creme.
Ca 70 min - 1295 kr
Förstärkt med Empress inslussning - 1395 kr
Boka tid

Exuviance AHA/PHA-behandling
Behandling med kemisk peeling som verkar cellförnyande, ger jämnare struktur och finare lyster åt alla hudtyper samt effektivt motverkar acne och orenheter.

ALLA HUDTYPER - Rengöring, AHA-syra, ansiktsmask efter hudtyp samt avslutande serum och creme.
Ca 30 min - 695 kr
Boka tid

ANTI-AGE - Rengöring, AHA-syra, Guldmask, ögonserum samt avslutande creme.
Ca 30-40 min - 775 kr
Förstärkt med Empress inslussning - 875 kr
Boka tid

ACNE - Rengöring, AHA-syra, porrengöring, ansiktsmask samt avslutande serum och creme.
Ca 50 min - 995 kr
Boka tid

Vid kur, 6 ggr ges 10% rabatt.

Exuviance Radiance Peel
Radiance Peel är en högeffektiv retinolpeeling som förbättrar hudens struktur, klarhet, spänst och hudton. Den behandlar fina linjer och rynkor, ojämn pigmentering och förlorad spänst. Retinol ger även goda resultat på en acnebenägen hud. Peelingen minimerar synbarheten av acneärr och postinflammatorisk hyperpigmentering.

Peelingen appliceras på salongen och tvättas av hemma efter hudterapeutens instruktion. Efter ca 2-3 dagar kan det uppstå en fjällning som varar upp till ett par dagar. Inom en vecka är huden återställd med förnyad spänst & smidighet.
I priset ingår ett eftervårdskit med produkter för 7-10 dagar.
Ca 30 min - 1295 kr
Boka tid

CLINICCARE Empress – Refresh, Glow & Pure
En djupt återfuktande och hudföryngrande behandling som förstärks med Empress ultraljud som rengör på djupet och ökar inslussningen av de aktiva ingredienserna.
Finns i tre varianter:
REFRESH – hudföryngrande & lyftande
GLOW – för ökad lyster & behandling av pigmenteringar
PURE – vid känslig och irriterad hud

Rengöring, enzympeeling, djuprengöring med Empress ultraljud, AHA/EGF skinbooster, exklusiv specialmask med lugnande, återfuktande och vitaliserande egenskaper som förstärks med Empress inslussningsteknik samt avslutande produkter efter din huds behov.

Efter behandlingen får du med den exklusiva sheetmasken hem (värde 169 kr). Den räcker till ytterligare ca 2-3 appliceringar, vilket förstärker behandlingens effekt och ger en extremt värdefull fuktboost!

Ca 50 min - 1350 kr
Boka tid

CLINICCARE Ceramide
CLINICCARE Ceramide tillför ceramider, hyaluronsyra och generösa mängder antioxidanter som verkar för stärka hudbarriären och återfukta på djupet. Den har en lugnande effekt på en rodnande, irriterad och känslig hud och verkar antiinflammatorisk på acne och rosacea.

Rengöring, enzympeeling, djuprengöring med Empress ultraljud, AHA/EGF skinbooster, Cermidemask som förstärks med Empress inslussningsteknik samt avslutande produkter efter din huds behov.

Ca 50 min - 1250 kr
Kur - 4 behandlingar - 4600 kr.
Boka tid

CLINICCARE Vitamin C
CLINICCARE Vitamin C är en behandling som tillför generösa mängder fukt tillsammans med stärkande vitamin C. Förutom den stärkande effekten stimulerar vitamin C även kollagensyntesen, förbättrar hudens elasticitet, aktiverar stamceller och reglerar cellernas ämnesomsättning. Huden blir slätare och får en jämnare hudton. Den fina lystern får du på köpet!

Rekommenderas till alla som vill ha en fin uppfräschande behandling med djupt återfuktande effekt!

Rengöring, enzympeeling, djuprengöring med Empress ultraljud, AHA/EGF skinbooster, C-vitaminmask som förstärks med Empress inslussningsteknik samt avslutande produkter efter din huds behov.

Ca 50 min - 1250 kr
Boka tid

CLINICCARE Carboxytherapy
Koldioxidterapi som inom skönhetsbranschen blivit kallad Carboxytherapy, brukar också ibland kallas för “mirakelgasen”, används mycket framgångsrikt i olika behandlingsrutiner för kollagen- och elastinstimulering, vid vävnadsåtstramning och blekning samt reduktion av mörka påsar under ögonen.

När koldioxid tillförs huden tolkar den det som syrebrist och reagerar med att öka blodflödet i huden - ny microcirkulation uppstår och vävnaden får ökad närings- och syretillförsel samtidigt som dränering av överflödig vätska och slaggämnen påskyndas. Kollagen- och elastinbildningen stimuleras och huden stramas åt samtidigt som mörka ringar och påsar under ögonen minskar. Huden får också en fantastiskt fin lyster!

Behandlingen passar dig som vill:
- förbättra hudstrukturen
- reducera fina linjer
- få jämnare hudton
- reducera mörka ringar & påsar under ögonen

Beroende på önskat resultat rekommenderas 4 - 8 behandlingar med ett intervall på 7 – 14 dagar.

Under en behandling CLINICCARE Carboxytherapy tillförs koldioxid via en specialmask - helt utan nålar!
Behandlingen tar ca 50 min - 1695 kr
Kur - 4 behandlingar - 6200 kr
Boka tid

MESODUO Classic & Empress
MESODUO är en exklusiv skinboosterbehandling som bromsar hudens åldrande, ökar volymförlust i ansiktet samt reducerar uppkomst av rynkor och åldersfläckar. MESODUO arbetar med tre olika teknologier som gemensamt slussar ned aktiva ingredienser i huden som förstärker, vitaliserar och återfuktar huden effektivt.

Elektroporation påverkar hudcellens membran (skal). Den öppnar små kanaler i cellmembranen så att näringsämnena kan slussas in. Radiofrekvens (RF) värmer upp huden till ca: 35 grader för att öka genomsläppligheten och elasticiteten i huden. Ultraljud förstärker inslussningen och gör att näringsämnena effektivt tas upp av huden.

Inställningarna som används tillsammans med CLINICCARE´s sterila vialer gör att det är möjligt att skräddarsy behandlingen efter behov. Det går att behandla ansikte, hals och dekolletage. Behandlingen passar alla hudtyper. Den har ingen återhämtningstid, vilket innebär att man kan återgå till sina vanliga aktiviteter direkt efter. Den gör heller inte huden solkänslig, vilket innebär att den går att göra hela året om.

För bäst effekt rekommenderas 5-6 behandlingar med ca 1 veckas mellanrum.
Därefter håller resultatet i ca 6 månader – 1 år.

MESODUO Classic - inkl. rengöring, peeling samt behandling med Mesoduo 2x10 min.
Ca 40 min - 1695 kr
Boka tid

MESODUO Empress - Rengöring, peeling, djuprengöring med Empress Ultraljud samt behandling med Mesoduo 2x10 min.
Ca 50 min - 1895 kr
Boka tid

Dual Injector PRO+
Dual Injector PRO+ är en behandlingsmaskin som arbetar med två tekniker – radiofrekvens & elektroporation - för att strama upp, tillföra näring och återfukta på djupet. Resultat syns redan efter en behandling och huden känns tight och elastisk, fina linjer och rynkor känns mindre samtidigt som man får en fantastiskt fin
lyster.

Radiofrekvens + Rött LED-ljus = Uppstramande
Vid behandling med radiofrekvens påverkas både kollagen och elastin, vilket bidrar till en fastare, spänstigare och mer elastisk hud. Radiofrekvensen värmer upp huden vilket gör att kollagenet drar ihop sig och ger en uppstramande, skin tightening-effekt. Värmen ger även en ökad cirkulation, vilket ökar syre- och näringstillförseln till cellerna. Det bidrar till en friskare och mer hälsosam hudstruktur. Det röda LED-ljuset vitaliserar och förstärker effekten.

Elektroporation + Blått LED-ljus = Återfuktande & Närande
Elektroporation innebär att man med hjälp av elektriska impulser stimulerar cellmembranet att öppna sig. Då kan ämnen som hyaluronsyra, aminosyror, vitaminer, mineraler och näring ner på djupet och effektivt absorberas in i cellerna. En ökad näringstillförsel tillsammans med djup återfuktning gör att cellerna blir friskare och starkare och hudens allmäntillstånd förbättras. Det blåa LED-ljuset har en lugnande effekt på inflammatoriska tillstånd i huden.

Vi erbjuder flera varianter av behandling med Dual Injector PRO+ för att kunna skräddarsy efter just dina behov. Alla behandlingar inleds med rengöring och enzympeeling för att få bort döda hudceller och förbereda för övriga moment. Vill man kan man lägga till ultraljudsrengöring för ytterligare djuprengörande effekt. Därefter kan man jobba med enbart djup inslussning (elektroporation) alternativt uppstramning (radiofrekvens).För maximal skin tightening och hudföryngrande effekt kombinerar man de båda teknikerna i en och samma behandling.

Alla behandlingar passar alla hudtyper. En behandling blir en riktig “quickfix” som passar dig som ska på fest eller bröllop eller bara vill känna dig extra fräsch inför helgen eller semestern.

För dig som vill ha mer långvarigt resultat och jobba på att stärka hudens struktur och kvalitet för en mer uppstramande effekt rekommenderas en kur om 4-8 behandlingar. Därefter gör man en behandling var tredje månad för att bibehålla det fina resultatet.

Att behandla huden med radiofrekvens är också en bra uppföljning på andra kollagenstimulerande behandlingar som tex microneedling, Profhilo och PRX T33 m fl. Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Vi utför inte denna behandling om du har epilepsi, pacemaker, cancer, herpes simplex, bältros, eksem, seborroisk dermatit, HIV eller annan autoimmun sjukdom eller är gravid.

DI Hydra PRO+
Denna behandling är en djupverkande fuktboost som ger en fantastiskt fin lyster. En ”quickfix” som passar perfekt om du ska på fest eller bröllop eller bara vill känna dig extra fräsch inför en helg eller semestern. Passar alla hudtyper – extra bra till en torr eller yttorr hud.

Rengöring, enzympeeling, ultraljudsrengöring, uppvärmning med radiofrekvens och rött LED-ljus, hydraboost med elektroporation och blått LED-ljus samt avslutande kräm.
Ca 50 min - 1795 kr
Boka tid

DI Skin Tight PRO+
Detta är en aktiv behandling med skin tightening-effekt som ger ett synligt och kännbart resultat redan efter en behandling. Huden känns tight och elastisk och fina linjer och rynkor jämnas ut samtidigt som man får en riktigt fin lyster.

Förutom rengöring, peeling och ultraljudsrengöring jobbar vi koncentrerat med radiofrekvensen på utvalda områden tex runt ögonen, kinderna, labialvecken, runt munnen eller i pannan för att strama upp och stärka strukturen.

Rengöring, enzympeeling, ultraljudsrengöring, skin tightening med radiofrekvens och rött LED-ljus samt avslutande kräm.
Ca 50 min - 1995 kr
Boka tid

DI Skin Tight PRO
Detta är samma behandling som DI Skin Tight PRO+, men utan ultraljudsrengöring.
Ca 30-40 min - 1795 kr
Boka tid

KUR – DI Skin Tight PRO - 4 beh - 6295 kr (ord pris 7380 kr)
Kuren inleds med en DI Skin Tight PRO+ där du utöver behandlingen får en djuprengöring med ultraljud. Därefter gör vi tre DI Skin Tight PRO för att koncentrerat jobbat med skin tightening.

DI Skin Tight & Hydra PRO+
Hudföryngrande, skin tightening-behandling som stramar upp, återfuktar, jämnar ut hudtonen och ger en riktigt fin lyster. Passar dig som vill gå på en aktivare behandling där vi jobbar med hudens struktur och kvalitet för ett friskt och fräscht utseende.

Efter rengöring, peeling och ultraljudsrengöring använder vi elektroporation för att slussa ner viktiga näringsämnen och återfukta på djupet. Därefter jobbar vi koncentrerat med radiofrekvensen på utvalda områden tex runt ögonen, kinderna, labialvecken, runt munnen eller i pannan för att strama upp och stärka strukturen.

Rengöring, enzympeeling, ultraljudsrengöring, hydraboost med elektroporation och blått LED-ljus, skin tightening med radiofrekvens och rött LED-ljus samt avslutande kräm.
Ca 60 min - 2395 kr
Boka tid

DI Skin Tight & Hydra PRO
Detta är samma behandling som Dual Injector PRO+ Skin Tight, men utan ultraljudsrengöring.
Ca 50 min - 2195 kr
Boka tid

KUR – DI Skin Tight & Hydra PRO - 4 beh - 7695 kr (ord pris 8980 kr)
Kuren inleds med en DI Skin Tight & Hydra PRO+ där du utöver behandlingen får en djuprengöring med ultraljud. Därefter gör vi tre DI Skin Tight & Hydra PRO för att koncentrerat jobbat med skin tightening och återfuktning.

EASY PHYTIC PEEL
Easy Phytic Peel är en unik kemisk peeling. Den innehåller en kombination av AHA-syror (Fytinsyra, Glykolsyra, Mjölksyra och Mandelsyra) som inledningsvis jobbar ytligt, men med sin speciella behandlingsrutin ger en mer djupgående peeling. Huden blir som ny och känns otroligt fräsch!

Med Easy Phytic Peel kan du med fördel behandla åldrande hud, ärr, akne och postinflammatorisk hyperpigmentering.

För bästa resultat utförs behandlingen som en kur, vanligtvis 4 behandlingar med en veckas mellanrum (Vid acne krävs ca 6 behandlingar). Det är också viktigt att man följer upp behandlingarna med den specifika hemvårdsprodukt som hör till programmet. Krämen anpassas efter din hudtyp och är olika beroende på vad som skall behandlas.

Att kombinera denna peeling med microneedling ger ytterligare en dimension till det hela! I en kur på 4 behandlingar inleder man med en ytlig microneedling i två av behandlingarna. Peelingen får då extra djup verkan och cellförnyelsen blir maximal.

EASY PHYTIC PEEL
1 behandling, ca 40 min - 1295 kr
Kurvård för hemmabruk (obligatorisk) - 595 kr
Kur - 4 behandlingar inkl hemvårdsprodukt - 5 100 kr (ord. pris 5775 kr)
Boka tid

MICRONEEDLING + EASY PHYTIC PEEL
1 behandling, ca 50 min - 1795 kr
Kurvård för hemmabruk (obligatorisk) - 595 kr
Kur - 4 behandlingar varav 2 inleds med microneedling inkl hemvårdsprodukt - 6 000 kr (ord. pris 6775 kr)
Denna behandling bokas via konsultation.

PRX-T33
PRX-T33 - är en nålfri biorevitaliserande behandling som ger uppstramning och fyllighet, reducerar rynkor & fina linjer och jämnar ut hudtonen. Den verkar djupt fuktgivande och huden får en fantastiskt fin glow!

PRX-T33 har en unik patenterad formula som består av en kombination av TCA 33% och väteperoxid. Dessa aktiva ingredienser interagerar in i huden på cellulär nivå och bidrar till cellförnyelse samt stimulerar hudens egna tillväxtfaktorer vilket förbättrar hudkvaliteten både direkt och på sikt. Behandlingen kan utföras både i korrigerande syfte men även som förebyggande vård för att upprätthålla hudens funktioner och motverka åldrandeprocessen.

PRX-T33 är klassad som en medicinteknisk produkt och är CE-märkt med internationellt patent.

Behandlingen ger ingen ljuskänslighet och kan därför utföras året om på alla hudtyper/hudtoner. Det är en behaglig upplevelse utan några oönskade sidoeffekter. Direkt efter behandlingen känns huden uppstramad, återfuktad och vital.

Behandlingen passar både ansikte, hals, dekolletage och handryggar, men också vid ärrbildningar och bristningar på kroppen.

Den kan utföras som enstaka uppfräschande behandling eller som kur, 4-6 behandlingar med 7-10 dagars mellanrum, för mer korrigerande effekt.

Behandling med PRX-T33
Behandlingen inleds med en specifik rengöring som skapar rätt förutsättningar för preparatets absorbering. PRX-T33 appliceras och masseras in. Därefter neutraliseras huden och vi lägger en kylande mask. Behandlingen avslutas med specifik eftervårdskräm. Ca 30 min

Under själva behandlingen kan rodnad uppstå. Hudens kvalitet vid behandlingstillfället är viktig. En torr, skör hud blir lättare röd än en normal hud med goda barriärfunktioner.

Efter behandlingen får du med dig produkter hem som sänker hudens pH-värde och förstärker resultatet av din behandling. Produkterna är obligatoriska - de räcker till minst 7 dagar och ingår i priset.

PRX-T33 Ansikte, ca 30 min - 1 995 kr
Kur - 4 behandlingar inkl hemvårdskit - 5 995 kr (ord. pris 7 980 kr)
Boka tid

PRX-T33 Ansikte + Hals, ca 40 min - 2 495 kr
Kur - 4 behandlingar inkl hemvårdskit - 7 980 kr (ord. pris 9 980 kr)
Boka tid

PRX-T33 Ansikte + Hals + Dekolletage, ca 50 min - 3 495 kr
Kur - 4 behandlingar inkl hemvårdskit - 11 980 kr (ord. pris 13 980 kr)
Boka tid

NEEDLEBOOST
PRX-T33 passar också utmärkt som kombinationsbehandling med andra behandlingar för att optimera effekten. Den mest vanliga är ”NeedleBoost” där man kombinerar PRX-T33 med microneedling. Den stimulerande effekten blir då mer intensiv och vid ärrbildningar, rynkor/linjer och bristningar är kombinationen ovärderlig. Kontakta oss för mer info om du är intresserad av den här kombinationen.

Behandling Ansikte, ca 45 min - 2 995 kr
3 behandlingar - 7 495 kr
Bokas via konsultation.

Fransar & Bryn

EyeLash Lifting
Ger dina fransar ett fantastiskt fint lyft samtidigt som de ser längre och fylligare ut! Under behandlingen, som tar ca 45 min, böjer man de egna fransarna så att de får ett permanent fint och naturligt lyft som sitter i ca 4-8 veckor. Hur länge beror på dina fransars egna växtcykel. Böjen håller tills dess att din egen frans naturligt trillar av och byts ut mot en ny. 
750 kr
Inkl. fransfärg - 925 kr
Inkl. frans- & brynfärg - 995 kr
Boka tid

Frans & Brynfärgning inkl. plockning av bryn
550 kr (I samband med ansiktsbehandling 495 kr)
Boka tid

Frans eller Brynfärgning
450 kr (I samband med ansiktsbehandling 395 kr)
Boka tid

Fransfärgning inkl. plockning av bryn
495 kr
Boka tid

Brynplockning
295 kr
Boka tid

cryoalfa

CryoAlfa

Kryoterapi (”Kall kirurgi”) är en beprövad och effektiv behandling, som snabbt och enkelt avlägsnar olika godartade hudförändringar utan att skada frisk vävnad. Endast 1-3 behandlingar brukar krävas för önskat resultat beroende på storlek och djup av behandlingsområdet.

Kryobehandling används för att ta bort följande typer av godartade hudförändringar:

- Skin tags och fibrom (mjuka utväxter på huden)
- Körsbärsangiom (röda födelsemärken)
- Seborriska keratoser (åldersvårtor, mjällvårtor)
- Åldersfläckar
- Pigmenteringar

Kontakta oss gärna för en konsultation!
Boka tid

OBS - Viktigt!
Om det är födelsemärken du vill ta bort, är det viktigt att du först fått dem bedömda av läkare. Vi rekommenderar att du först besöker din vårdcentral. Där kan de hjälpa dig att bedöma eller remittera dig vidare till hudmottagning för ytterligare bedömning.

Vi behandlar bara godartade hudförändringar och har inte möjlighet till provtagning.

PRISLISTA
En hudförändring, max 1 cm i diameter - 750 kr
Två hudförändringar, max 1 cm i diameter - 1000 kr
Tre hudförändringar, max 1 cm i diameter - 1500 kr