STYLAGE - Tredje generationens filler!

Stylage klassas som den tredje generationens hudfiller, bestående av hyaluronsyra - ett kroppseget icke-animaliskt, ej permanent ämne. Den används till att fylla ut linjer, djupare veck, samt för ökad volym i t.ex. kinder och läppar.

Stylage är den senaste patenterade hudfillern, känd för sin unika IPN-teknologi. Den innehåller dessutom en naturlig antioxidant, mannitol, som minskar svullnad och rodnad efter behandling samt hämmar den naturliga nedbrytningsprocessen.

Stylage har världens mest kompletta och högklassiga sortiment om tretton olika fillers med unika möjligheter att skräddarsy dina behandlingar så att de passar just dina behov. Finns även med bedövningsmedlet Lidokain.

Hur går behandlingen till?
En behandling inleds med en konsultation där vi går igenom din hälsostatus samt diskuterar dina önskemål och förväntningar. Före behandlingen tar vi bilder som dokumenteras. Stylage injiceras med en tunn nål i små mängder som skapar volym, vilket gör att linjer kan slätas ut. Hudens struktur och ansiktskonturer förstärks och resultat syns omedelbart.

Resultatet av en fillerbehandling med Stylage S, M och L håller normalt i 9-12 månader. Stylage XL håller ca 15-18 månader. På vissa personer bryts Stylage ner snabbare.

PRISER
Stylage S, 0,8 ml - 3 000 kr
Stylage M & L, 1,0 ml - 3 500 kr
Stylage XL, 1,0 ml - 4 000 kr
Bokas via konsultation.

Läppförstoring med Stylage
Fillerbehandling med hyaluronsyra som gör dina läppar fylligare och mjukare.

Stylage Special Lips är en speciell produkt för läppar med en koncentration som liknar läpparnas egna naturliga mjukhet. Den ger inga klumpar eller ett ojämnt utseende. Passar dig som vill få naturligt vackra läppar, önskar framhäva och markera dina läppar eller bara få bort smårynkor i läppkonturen.

Stylage Special Lips, 1,0 ml - 3 500 kr
Bokas via konsultation.

Boka en konsultation före din första behandling!
Under konsultationen diskuterar vi dina önskemål och förväntningar. Vi planerar in ditt besök för behandling och du får kostnadsförslag.

From 1 juli 2021 måste man ha en konsultation minst 48 tim före en estetisk injektionsbehandling. Detta för att du som kund ska få betänketid. Om du inte har varit hos oss tidigare, om det är första gången eller om det har gått mer än 6 månader sedan du behandlades med filler eller annan estetisk injektionsbehandling - boka först en konsultation!

Konsultationen är kostnadsfri vid behandling, annars debiteras 300 kr.
Boka tid

 
PRISLISTA - INFUZION

Välj zon/er: Ansikte, hals eller dekolletage

HELBEHANDLING 1 ZON
En behandling 1 900 kr
Två behandlingar 3 500 kr
Tre behandlingar 5 200 kr
Boka tid

HELBEHANDLING 2 ZONER
En behandling 3 500 kr
Två behandlingar 6 500 kr
Tre behandlingar 9 500 kr
Boka tid

HELBEHANDLING 3 ZONER
En behandling 5 000 kr
Två behandlingar 9 000 kr
Tre behandlingar 12 000 kr
Boka tid