JETT PLASMA

Plasmaljus kan naturligt ses vid åska när joner och elektroplasma (ioniserad gas) utvecklar blixtar. Artificiell plasma utvecklas när energi tillförs luftens ioniserade gas och skapar en gniststråle ”blixt”.

Plasmaljus är mycket energirikt och påverkar huden på 4 olika sätt för att skapa hudföryngring genom att strama upp vävnad och eliminera ålderstecken.

VAD ÄR JETT PLASMA?
JETT Plasma är en revolutionerande behandlingsmetod inom estetisk dermatologi som, med få eller inga sidoeffekter (låg social begränsning), korrigerar diverse oönskade hudförändringar, motverkar hudens åldrande och bevarar dess ungdomliga struktur.

JETT Plasma är marknadens enda plasmaljusbehandling baserad på patenterad likström för en säker, effektiv och kontrollerad behandling med ett brett användningsområde för både ansikte och kropp.

VAD KAN BEHANDLAS?
Trots sitt enkla koncept är resultaten anmärkningsvärda och lämpliga för en rad indikationer. Behandlingar kan utföras med syfte att eliminera oönskade huddefekter men även som förebyggandevård för att motverka hudens åldrande och upprätthålla dess funktioner för optimal hudhälsa.

ÖGONBEHANDLING
- Blefaroplasik (Ögonlyft)
- Rynkreducering
- Vävnadsuppstramning

KÄRL & PIGMENTBEHANDLING

YTLIGA DYSKROMIER - Borttagning av födelsemärken, leverfläckar, åldersvårtor mm
- Fibrom
- Lentigo
- Keratoser (Aktinska, Angionoma, sebbore, senile)
- Xanthelasma

Boka alltid en konsultation före din första behandling.
Under konsultationen diskuterar vi dina önskemål och förväntningar. Vi planerar in ditt besök för behandling och du får kostnadsförslag. Konsultationen är kostnadsfri vid behandling, annars debiteras 300 kr.
Boka tid

OBS! Om du vill du ta bort födelsemärken, leverfläckar, åldersvårtor eller andra godartade förändringar är det obligatoriskt att du först träffar en läkare för att få din förändring bedömd och ok att plockas bort.

 
 
JETT PLASMA GOLD - Gniststrålebehandling

JETT Plasma Gold är en behandling som erbjuder effektiv huduppstramning, speciellt lämplig för behandling av rynkor/linjer runt ögon och mun samt ögonlockslyft. Det är också en behandling som eliminerar och korrigerar oönskade huddefekter, allt från kärl-/pigmentförändringar till godartade hudförändringar.

Behandlingen utförs som enstaka korrigerande behandling, men kan vid behov upprepas. Tänk på att Kollagenstimulerande- och kvalitetsförbättrande effekt fortlöper i vävnaden upp till 3 månader efter behandling.

JETT Plasma är en sk ablativ behandling (ytslipande) som initialt ger svullnad och lätt rodnad. Rodnaden övergår till att utveckla en skorpa som försvinner när huden är läkt, vanligtvis inom 3-5 dagar. Under läkningstiden är det viktigt att följa de behandlingsrekommendationer som följer efter behandlingen.

PRISLISTA - JETT PLASMA GOLD
Blefaroplastik (Ögonlockslyft)
JETT Plasma Gold Övre Ögonlock, 60 min – 5500 kr
JETT Plasma Gold Undre Ögonlock, 60 min – 5500 kr
JETT Plasma Gold Övre & Undre Ögonlock, 60 min – 9000 kr
Boka tid

Rynkreducering runt munnen
JETT Plasma Gold Rynkreducering Överläpp, 60 min – 4000 kr
JETT Plasma Gold Rynkreducering Överläpp/Underläpp, 60 min
JETT Plasma Gold Rynkreducering Munvinklar/Hals, 60 min – 8500 kr
Boka tid

Behandling av Leverfläckar, födelsemärken, åldersvårtor, skin tags mm
JETT Plasma Gold Ytliga dyskromier, fr 30 min – fr 1500 kr
Boka tid

 
 
JETT PLASMA SILVER – Plasmaflöde + Elektrofores

JETT Plasma Silver ”Lift & Tight” erbjuder en behaglig, effektiv och djupverkande kurbehandling. En behandling som verkar på att reducera linjer/rynkor, upprätthålla bindvävens fasthet, jämna ut hudton och verka allmänt revitaliserande. Cellernas funktioner normaliseras och effekten är djupverkande med långtidsverkande resultat.

Behandlingen utförs som kur om 6 behandlingar. Första veckan utförs 2 behandlingar (3-4 dagars intervall) och resterande 4 behandlingar med 1 veckas mellanrum. Rekommenderas som underhållsbehandling efter 2-3 månader.

JETT Plasma Silver passar alla hudtyper och årstider samt individanpassas med inslussning av aktiva serum för maximal preparatstimulerande effekt. Behandlingen ger inga oönskade sidoeffekter och kan komplettera andra behandlingsteknologier t.ex. Microneedling, microdermabrasion och kemiska peels. Syftet är då att ge ökat och mer långtidsverkande resultat.

PRISLISTA - JETT PLASMA SILVER
Full Face
JETT Plasma Silver Full Face, 60 min – 1500 kr
JETT Plasma Silver Full Face - Kur (6 beh) , 6x60 min – 7500 kr
Boka tid

Ögonbehandling
JETT Plasma Silver Ögonbehandling, 30 min – 1000 kr
JETT Plasma Silver Ögonbehandling – Kur (6 beh) , 6x30 min – 5000 kr
Boka tid

Munbehandling
JETT Plasma Silver Munbehandling, 30 min – 1000 kr
JETT Plasma Silver Munbehandling – Kur (6 beh) , 6x30 min – 5000 kr
Boka tid