INFUZION – fillerbehandling utan nålar

Annika

Jag säger bara wow! Igår fick jag min första behandling med INFUZION och vilket lyft! Även om det krävs tre behandlingar för full effekt, så känns huden som ny – maximalt återfuktad och med superfin lyster – redan efter första behandlingen 🙂 Jag ser verkligen fram emot att se resultatet om två veckor då mina två andra behandlingar är gjorda (man gör en behandling i veckan).

Infuzion är en helt ny behandling där man med ett infusionssystem med en patenterad roller infiltrerar hyaluronsyra 3 mm ner i huden. Ingen nål eller injektion behövs! Hyaluronsyran är berikad med aminosyror, vitaminer, mineraler och antioxidanter som stimulerar och ökar kollagen- och elastinproduktionen i huden. Fördelen med den här behandlingen jämfört med traditionella fillers är att hyaluronsyran fördelas jämt i alla hudceller, vilket ger ett finare och mer naturligt resultat.

Behandlingen, som är helt smärtfri, tar ca 20-30 min och huden ser fräsch och fin ut efteråt. Inga svullnader eller rodnader – du kan lugnt gå tillbaka till jobbet!

Förutom att hyaluronsyran verkar som en filler bidrar den med en kraftigt återfuktande effekt samt lindrar och lugnar en irriterad hud. Detta gör att behandlingen även är lämplig för dig med extra torr hud eller för dig med rosacea. Passar utmärkt nu när den vintertorra huden börjar ge sig till känna!

Vill du få ytterligare effekt av din infuzionbehandling kan du med fördel kombinera den med en kemisk peeling, diamond microdermabrasion eller microneedling. Peelingen och slipningen tar bort de döda hudcellerna och ”öppnar upp” för bättre inslussning. Microneedlingen jobbar ju på djupet och skapar en nybildning av kollagen och elastin – kan man då förstärka det med inslussning av hyaluronsyra så är behandlingen total!

Välkommen att prova du också 🙂

 

Senaste Inläggen

Kommentarer

Taggar