Unna din vintertorra hy en ansiktsbehandling!

Annika

Vad härligt att det äntligen känns att dagarna blir ljusare. Årets vinter är ju speciell på många sätt med allt från minus 20 till plus 7 grader….

Naturen behöver dock vila ett tag till och barnen vill ju ha lite snö till sportlovet J

 

Som ni märker blir huden extra torr och den bästa hjälpen är faktiskt fukt. Antingen i form av ett djupgående serum eller att boosta lite extra med en fuktgivande ansiktsmaskExuviance nya Bionic Oxygen Facial är en riktigt fräsch mask som ger ny energi extra fin lyster och maximalt med fukt. Kan användas som en kur 3 ggr/vecka för snabbt resultat.

 

Det är också hög tid att unna sig en ansiktsbehandling. Huden får en rejäl djuprengöring med peeling som tar bort alla torra, grå och matta celler samtidigt som den får en kick av alla aktiva produkter. Resultatet – en pigg och fräsch hy med fin lyster J Just nu får du ett prova-på-kit/resekit från Exuviance (värde 199:-) när du köper en ansiktsbehandling minst 75 min! (gäller ej presentkort)

Välkommen att boka din tid redan nu!

 

Eftersom vi är mitt uppe i förkylnings- och influensatider har vi just nu fina erbjudanden på flera hälsoprodukter som lindrar och lugnar. Bla Echinaforce 50 ml – Nu 69:- (ord 89:-)

 

Den 14 februari firas Alla hjärtans dag och vi har det där ”lilla extra” din käresta blir glad av J Presentkort, goda doftljus, härliga SPA-produkter mm. Finns i alla prisklasser och vi slår in i fina cellofanpaket!

 

Senaste Inläggen

Kommentarer

Taggar