STYLAGE - Tredje generationens filler!

Stylage klassas som den tredje generationens hudfiller, bestående av hyaluronsyra - ett kroppseget icke-animaliskt, ej permanent ämne. Den används till att fylla ut linjer, djupare veck, samt för ökad volym i t.ex. kinder och läppar.

Stylage är den senaste patenterade hudfillern, känd för sin unika IPN-teknologi. Den innehåller dessutom en naturlig antioxidant, mannitol, som minskar svullnad och rodnad efter behandling samt hämmar den naturliga nedbrytningsprocessen.

Stylage har världens mest kompletta och högklassiga sortiment om tretton olika fillers med unika möjligheter att skräddarsy dina behandlingar så att de passar just dina behov. Finns även med bedövningsmedlet Lidokain.

Hur går behandlingen till?
En behandling inleds med en konsultation där vi går igenom din hälsostatus samt diskuterar dina önskemål och förväntningar. Före behandlingen tar vi bilder som dokumenteras. Stylage injiceras med en tunn nål i små mängder som skapar volym, vilket gör att linjer kan slätas ut. Hudens struktur och ansiktskonturer förstärks och resultat syns omedelbart.

Resultatet av en fillerbehandling med Stylage S, M och L håller normalt i 9-12 månader. På vissa personer bryts Stylage ner snabbare.

PRISER
Stylage S, 0,8 ml - 3 000 kr
Stylage M & L, 1,0 ml - 3 500 kr
Finns även med bedövningsmedlet Lidokain.
Boka tid

Läppförstoring med Stylage
Fillerbehandling med hyaluronsyra som gör dina läppar fylligare och mjukare.

Stylage Special Lips är en speciell produkt för läppar med en koncentration som liknar läpparnas egna naturliga mjukhet. Den ger inga klumpar eller ett ojämnt utseende. Passar dig som vill få naturligt vackra läppar, önskar framhäva och markera dina läppar eller bara få bort smårynkor i läppkonturen.

Stylage Special Lips, 1,0 ml - 3 500 kr
Boka tid

Boka gärna en konsultation före din första behandling.
Under konsultationen diskuterar vi dina önskemål och förväntningar. Vi planerar in ditt besök för behandling och du får kostnadsförslag. Konsultationen är kostnadsfri vid behandling, annars debiteras 300 kr.
Boka tid

 
INFUZION - Fillerbehandling utan nålar!

Infuzion med Cytocare är en ny behandlingsmetod där hyaluronsyra via hårfollikeln och svettkörtlarna slussas in i dermis. Huden tillförs även aminosyror, vitaminer, mineraler och antioxidanter som stimulerar och ökar kollagen- och elastinproduktionen i huden.

Behandlingen sker med ett infusionssystem med galvaniserad ström som infiltrerar Cytocare via en patenterad roller. Ingen nål eller injektion behövs!

Resultatet syns omedelbart! Linjer fylls med Cytocare hyaluronsyra och ger ett snabbt och vackert resultat. Skillnaden här är att du slipper smärta, nålstick, svullnad, rodnad och blåmärken som ofta uppstår med traditionella behandlingar.

Metoden går ut på att korrigera och återställa huden, motverka och åtgärda befintliga rynkor samt fina linjer, förslappad och trött hy. Huden blir återfuktad, välnärd och spänstig med naturlig lyster och får därmed ett fräschare och ungdomligare utseende.

En fördel gentemot en fillerbehandling är att infusionsystemet slussar in Cytocare så att den placerar sig jämnt mellan alla hudceller. Vi kan helt ”contoura” ansiktet där extra fukt/volym behövs. Hyaluronsyran innehåller 52 vitaminer och mineraler som återbildar kollagen och stimulerar bildandet av elastin så att huden behåller sin elasticitet. Detta bidrar till optimal hudföryngring och förbättring av hudkvaliteten.

RESULTAT = Från trött och sliten till vital, frisk, yngre hud!

Cytocare är idag världsledande inom hudföryngring och finns i över 80 länder. Cytocare är kvalitetssäkrad och CE Medicinskt märkt.

Infuzion med Cytocare ger direkt synbara resultat på:
- Rynkor & fina linjer
- Yttorrhet
- Mörk hy under ögonen
- ”Hålighet” under ögonen
- Ansiktet får ett lyft
- Fantastisk lyster
- Fräschare, mer välmående hy

Hur går behandlingen till?
Fyra olika zoner går att behandla: ansikte, hals, decolltage och händer. Det tar ca 30 min att behandla en zon. Med en jämn fördelning av hyaluronsyra i hudcellerna blir resultatet finare och ger ett mer naturligt utseende.

Infuzion är framtidens anti-ageing behandling och ersätter traditionella behandlingsmetoder.

Efter tre behandlingar håller resultatet ca 6 månader.

 
PRISLISTA - INFUZION

Välj zon/er: Ansikte, hals eller dekolletage

HELBEHANDLING 1 ZON
En behandling 1 900 kr
Två behandlingar 3 500 kr
Tre behandlingar 5 200 kr
Boka tid

HELBEHANDLING 2 ZONER
En behandling 3 500 kr
Två behandlingar 6 500 kr
Tre behandlingar 9 500 kr
Boka tid

HELBEHANDLING 3 ZONER
En behandling 5 000 kr
Två behandlingar 9 000 kr
Tre behandlingar 12 000 kr
Boka tid