STYLAGE - Tredje generationens filler!

Stylage klassas som den tredje generationens hudfiller, bestående av hyaluronsyra - ett kroppseget icke-animaliskt, ej permanent ämne. Den används till att fylla ut linjer, djupare veck, samt för ökad volym i t.ex. kinder och läppar.

Stylage är den senaste patenterade hudfillern, känd för sin unika IPN-teknologi. Den innehåller dessutom en naturlig antioxidant, mannitol, som minskar svullnad och rodnad efter behandling samt hämmar den naturliga nedbrytningsprocessen.

Stylage har världens mest kompletta och högklassiga sortiment om tretton olika fillers med unika möjligheter att skräddarsy dina behandlingar så att de passar just dina behov. Finns även med bedövningsmedlet Lidokain.

Hur går behandlingen till?
En behandling inleds med en konsultation där vi går igenom din hälsostatus samt diskuterar dina önskemål och förväntningar. Före behandlingen tar vi bilder som dokumenteras. Stylage injiceras med en tunn nål i små mängder som skapar volym, vilket gör att linjer kan slätas ut. Hudens struktur och ansiktskonturer förstärks och resultat syns omedelbart.

Resultatet av en fillerbehandling med Stylage S, M och L håller normalt i 9-12 månader. Stylage XL håller ca 15-18 månader. På vissa personer bryts Stylage ner snabbare.

PRISER
Stylage S, 0,8 ml - 3 000 kr
Stylage M & L, 1,0 ml - 3 500 kr
Stylage XL, 1,0 ml - 4 000 kr
Bokas via konsultation.

Läppförstoring med Stylage
Fillerbehandling med hyaluronsyra som gör dina läppar fylligare och mjukare.

Stylage Special Lips är en speciell produkt för läppar med en koncentration som liknar läpparnas egna naturliga mjukhet. Den ger inga klumpar eller ett ojämnt utseende. Passar dig som vill få naturligt vackra läppar, önskar framhäva och markera dina läppar eller bara få bort smårynkor i läppkonturen.

Stylage Special Lips, 1,0 ml - 3 500 kr
Bokas via konsultation.

Boka en konsultation före din första behandling!
Under konsultationen diskuterar vi dina önskemål och förväntningar. Vi planerar in ditt besök för behandling och du får kostnadsförslag.

From 1 juli 2021 måste man ha en konsultation minst 48 tim före en estetisk injektionsbehandling. Detta för att du som kund ska få betänketid. Om du inte har varit hos oss tidigare, om det är första gången eller om det har gått mer än 6 månader sedan du behandlades med filler eller annan estetisk injektionsbehandling - boka först en konsultation!

Konsultationen är kostnadsfri vid behandling, annars debiteras 300 kr.
Boka tid

 
PROFHILO

Profhilo® är en kraftfull hyaluronsyrebehandling för en frisk och spänstig hy!

Behandlingen verkar effektivt uppstramande och förbättrar hudens struktur & elasticitet samtidigt som den stärker och återfuktar. Den passar perfekt för en hud som förlorat spänst och elasticitet med åldern!

Profhilo® är en injektionsbehandling baserad på hög koncentration av hyaluronsyra. Profhilo® ger ett omedelbart och långsiktigt resultat, som bygger på att förbättra hudens kvalitet. Genom att aktivera kollagen och elastin, reduceras linjer och huden återfår sin elasticitet.

Hur går behandlingen till?
Behandlingen utförs med en specialutvecklad injektionsteknik, den så kallade BAP-tekniken, där man injicerar Profhilo® på fem noggrant utvalda punkter per sida. Detta innebär mindre smärta och mindre risk för blåmärken samt minimal återhämtningstid.

Produkten stannar i huden i ungefär 28 dagar. Genom långsam frisättning av hyaluronsyra under denna tid aktiveras fyra olika typer av kollagen och elastin. Detta omformar effektivt huden och ger den ett smidigare, jämnare och fastare utseende.

Behandlingen görs 2-3 gånger med fyra veckors mellanrum, därefter en gång per halvår för att bibehålla resultatet.

Områden som med fördel behandlas med Profhilo® är ansikte, hals, handryggar och armar.

1 behandling - 3500 kr
Kur - 2 behandlingar med 4 veckors mellanrum - 5900 kr (ord. pris 7000 kr)
Bokas via konsultation.

Boka en konsultation före din första behandling!
Under konsultationen diskuterar vi dina önskemål och förväntningar. Vi planerar in ditt besök för behandling och du får kostnadsförslag.

From 1 juli 2021 måste man ha en konsultation minst 48 tim före en estetisk injektionsbehandling. Detta för att du som kund ska få betänketid. Om du inte har varit hos oss tidigare, om det är första gången eller om det har gått mer än 6 månader sedan du behandlades med filler eller annan estetisk injektionsbehandling - boka först en konsultation!

Konsultationen är kostnadsfri vid behandling, annars debiteras 300 kr.
Boka tid

 
INFUZION - Fillerbehandling utan nålar!

INFUZION är en behandlingsmetod där hyaluronsyra berikad med vitaminer och mineraler förs djupt ner i huden med en patenterad roller. Den är effektivt återfuktande och verkar som en skinbooster och filler samtidigt. Tack vare rollern fördelas hyaluronsyran jämt över huden och man får ett naturligt och vackert resultat. Med rollern kan man även fokusera på mer känsliga områden som man annars inte kan behandla med tex fillers.

Vid behandling med INFUZION blir huden maximalt fuktmättad, vilket ger en bättre struktur i hela ansiktet. Fina linjer och mörka ringar under ögonen reduceras och hudtonen blir jämnare samtidigt som du får en strålande fin lyster. Den ger ett långvarigt resultat som skapar vitalitet samtidigt som den bygger volym.

En behandling med INFUZION ger direkt synbara resultat på:
- Rynkor & fina linjer
- Yttorrhet
- Mörk hy/”Hålighet” under ögonen

Två olika ampuller - Boozter & Volymizer
INFUZION Boozter är en skinbooster som innehåller 5 ml hyaluronsyra tillsammans med 50 vitaminer & mineraler. En exklusiv cocktail som återfuktar på djupet och ger näring till hudcellerna.

INFUZION Volymizer innehåller 3 ml ren hyaluronsyra som är tre gånger så tjock i konsistensen jämfört med INFUZION Boozter. Den ger djupverkande fukt samtidigt som den bygger volym och reducerar fina linjer. Passar perfekt för att ge extra volym i kinder, under ögonen eller på läpparna. Det krävs endast en behandling med VOLYMIZER för att få resultat - man behöver inte göra en hel kur. Det viktiga är att man har gjort minst 2 vanliga INFUZION-behandlingar innan, så huden har vant sig att behålla hyaluronsyra.

Hur går behandlingen till?
Behandlingen sker genom ett infusionssystem med en svag galvanisk ström som infiltrerar hyaluronsyra 3 mm djupt ner i huden. Ingen nål eller injektion behövs och behandlingen är helt smärtfri.

Fyra olika zoner går att behandla: ansikte, hals, decolltage och händer. Det tar ca 20-30 min att behandla en zon.

För bäst resultat rekommenderas tre behandlingar med en veckas mellanrum. Därefter håller resultatet upp till 6 månader.

MULTIFUZION
För dig som vill få maximalt resultat rekommenderas MULTIFUZION -
en behandling som kombinerar INFUZION med microneedling.

Då inleder man med en microneedling för att stimulera kollagen och
elastin samt öppna upp porerna ordentligt. Som avslutning görs en INFUZION som då kan verka ännu bättre och ge ett finare och mer uppstramande resultat.

Passar dig som har en slapp hy och som behöver återfå spänst och lyster.
Denna behandling bokas via konsultation.

 
PRISLISTA

INFUZION Boozter
Välj zon/er: Ansikte, hals eller dekolletage

HELBEHANDLING 1 ZON
En behandling 2 100 kr
Två behandlingar 3 800 kr
Tre behandlingar 5 700 kr
Boka tid

HELBEHANDLING 2 ZONER
En behandling 3 800 kr
Två behandlingar 7 100 kr
Tre behandlingar 10 200 kr
Boka tid

INFUZION Volymizer
Kan göras efter minst två behandlingar med INFUZION Boozter.

På ovan priser görs ett tillägg på 400 kr/ampull
(1 ampull/zon/behandling)

MULTIFUZION
Vid kombinationsbehandling med microneedling.
Ansikte 3 500 kr (ord pris 4 200 kr)
Ansikte + hals 5 100 kr (ord pris 6 100 kr)
Bokas via konsultation.