April månads erbjudande!

Vilket underbart väder vi får njuta av och vilken tur att naturen beter sig som vanligt och ger oss kraft och energi att klara denna extra påfrestning vi utsätts för just nu. Vi får glädjas åt all grönska, fågelsång och blommande dungar som nu står för dörren!!

Jag önskar att du får dig hålla dig frisk och att du är rädd om dig själv och dina närmaste!

I skrivande stund är jag frisk och kry och håller öppet salongen så länge Folkhälsomyndigheten tillåter. Eftersom jag bedriver hygienisk verksamhet har jag redan sedan tidigare omfattande städrutiner med rengöring och desinficering som stående punkter. Operationssjuksköterskan i mig har nu klivit fram och jag gör mitt bästa för att hålla extra rent. Jag hoppas du ska känna dig trygg att komma hit.

Jag ber dig som påvisar någon form av sjukdomssymtom att boka om din tid och om olyckan skulle vara framme att jag skulle få någon känning av minsta halsont eller snuva, så lovar jag att stanna hemma. Jag tror att vi tillsammans är kloka vuxna människor som hanterar detta med sunt förnuft.

I april erbjuds flera fina kampanjer:

Månadens behandling - JETT PLASMA Cosmetic Full Face - "Lift- & Tightbehandling med djupverkande effekt!

20% på all hudvård från Tebiskin

20% på alla handkrämer från Maria Åkerberg

30% på utgående make up från Maria Åkerberg

Dessutom
Handla produkter för 500 kr och få en GRATIS handkräm!

Känner du dig osäker på att komma hit för att handla produkter. Kontakta mig gärna på info@hudohalsa.com - Jag kan både skicka hem varor och springa ut med en påse om du kommer förbi med bil.

I dessa tider är det extra viktigt att vi värnar om våra lokala företag. Jag vill att du ska veta hur oerhört tacksam jag är för att du väljer att handla hos just mig!

Varmt Välkommen!