December månads erbjudande!

I väntan på jul laddar vi med god glögg, nybakta lussekatter och en och annan pepparkaka :-)

Här på Hud & Hälsa lämnar vi julstressen utanför dörren och vill istället skapa en lugn och avslappnad stämning för att ladda batterierna inför helgernas alla festligheter!! Månadens behandling - Exuviance OptiLight Facial - ger din hy ett fräschare utseende och en fantastiskt fin lyster!

Vi erbjuder självklart också många fina julklappar - presentkort på sköna behandlingar, härliga produkter, flera färdiginslagna paket, doftljus eller choklad att ge bort istället för en blomma, mm. - så varför inte unna dig en stunds avkoppling och samtidigt fynda sköna julklappar?

Missa inte vår julklappskväll ons 6 dec kl. 18.00 - 21.00
Vi bjuder på fina julklappserbjudanden, glögg o julegotter!
Ta gärna med en vän och kom förbi :)

En riktigt glad nyhet var när tidningen Nöjesnytt´s representant kom in och berättade att Hud & Hälsa är nominerad till årets skönhetssalong!!
Eftersom det bara är de salonger som får flest nomineringar som går vidare i tävlingen, känns det extra roligt att få vara en av dem!

Nu vore det ju toppenkul om vi kunde kamma hem vinsten!
Rösta genom att sms:a "JKP 90" till 72456 så deltar du dessutom i utlottningen av presentkort på 3000 kr på JKPG City & A6 :) Det är endast antalet unika röster som räknas, så vill du bidra med flera röster till Hud & Hälsa - rösta från olika mobilnummer (alla i familjen, släkt & vänner) Tack för din röst! Vinner vi, ställer vi till med fest!!!

Varmt välkommen!

 

KONTAKT

 

Hud & Hälsa
Nygatan 17,
553 16 Jönköping
036 - 290 89 20

ÖPPETTIDER

Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag

 

10.00 - 18.00
10.00 - 18.00
11.00 - 19-00
10.00 - 15.00

 

KALENDER

 

Spännade saker på gång! Klicka på knappen så berättar vi mer.

 

KARTA