Januari månads erbjudande!

Gott Nytt 2021!

....ett nytt år med nya utmaningar.
Nu hoppas vi att den påbörjade vaccineringen snart ska kunna möjliggöra att vi får umgås igen och att samhället kan börja öppna upp lite mer. Vi ser med andra ord fram emot ett år med många fina möten, glada skratt och en och annan fin behandling!

Så här i vintertid måste vi jobba lite extra med huden för att hålla den mjuk och smidig! Här på salongen erbjuder vi "Cliniccare Ceramide" - en effektivt återfuktande och stärkande behandling som ger din hy ny spänst och en fin lyster.

För dig som vill göra mer hemma passar det fint att göra peeling och lägga en extra mjukgörande eller återfuktande mask. I januari får du 20% på valfri ansiktsmask när du köper en peeling!

Maria Åkerberg har två fina kampanjer i januari
Body Balm Energy & Body Balm White Chocolate passar perfekt till vinterns torra hy och för extra pigg look i vintermörkret kan du fynda populära highlight Golden Peach & Silver Dream.

Varmt välkommen!

Vi fortsätter följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och håller fortsatt en extremt hög nivå på alla städrutiner. Vi desinficerar extra i butiken och munskydd används i alla behandlingar. Jag hoppas du ska känna dig extra trygg att komma hit!