En riktig boost efter sommaren

Annika

Så här i aug känns det ändå som sommaren varit riktigt lång. Det började med några fina dagar redan i maj och sen har vi ju haft en riktigt svensk sommar…… Oavsett om du har legat på stranden eller ej så har sol, vind och vatten påverkat din hud en hel del! Huden blir torrare och behöver nu en rejäl fuktkick! Det kan också kännas skönt med en riktig djuprengöring efter sommaren. Förändrade matvanor och all solkräm som smörjts in är faktorer som påverkar.

En klassisk ansiktsbehandling inleds med rengöring och peeling som tar bort alla döda, matta och grå celler. Huden ångas upp och porerna töms. Därefter plockas och formas brynen. Beroende på tid hinner vi med en massage. Jag brukar göra en lymfdränage som dränerar bort slaggämnen och orenheter på djupet samtidigt som det känns avkopplande och skönt! Efter massagen läggs en ansiktsmask anpassad efter din huds behov och behandlingen avslutas med hudspecifikt serum och ansiktskräm. Känslan efter behandling brukar beskrivas ”Åh, så rent och fräscht det känns” ”Vilken fin lyster!”

Effekterna av en ansiktsbehandlingen är ju inte bara att det känns rent och ser fräscht ut. Det ger ju också bra förutsättningar för att produkterna du använder hemma ger bättre effekt. En nypeelad hud är fri från döda hudceller och absorberar dina produkter mer effektivt.

 

Senaste Inläggen

Kommentarer

Taggar