STYLAGE - Tredje generationens filler!

Ipl som den tredje generationens hudfiller, bestående av hyaluronsyra - ett kroppseget icke-animaliskt, ej permanent ämne. Den används till att fylla ut linjer, djupare veck, samt för ökad volym i t.ex. kinder och läppar.

Stylage är den senaste patenterade hudfillern, känd för sin unika IPN-teknologi. Den innehåller dessutom en naturlig antioxidant, mannitol, som minskar svullnad och rodnad efter behandling samt hämmar den naturliga nedbrytningsprocessen.

Stylage har världens mest kompletta och högklassiga sortiment om tretton olika fillers med unika möjligheter att skräddarsy dina behandlingar så att de passar just dina behov. Finns även med bedövningsmedlet Lidokain.

Hur går behandlingen till?
En behandling inleds med en konsultation där vi går igenom din hälsostatus samt diskuterar dina önskemål och förväntningar. Före behandlingen tar vi bilder som dokumenteras. Stylage injiceras med en tunn nål i små mängder som skapar volym, vilket gör att linjer kan slätas ut. Hudens struktur och ansiktskonturer förstärks och resultat syns omedelbart.

Resultatet av en fillerbehandling med Stylage S, M och L håller normalt i 9-12 månader. På vissa personer bryts Stylage ner snabbare.

PRISER
Stylage S, 0,8 ml - 3 000 kr
Stylage M & L, 1,0 ml - 3 500 kr
Stylage Special Lips, 1,0 ml - 3 500 kr

Med Lidokain (bedövningsmedel) + 300 kr

Konsultationen ingår och är kostnadsfri vid behandling, annars debiteras 300 kr.

 
PRISLISTA - INFUZION

Välj zon/er: Ansikte, hals eller dekolletage

HELBEHANDLING 1 ZON
En behandling 1 900 kr
Två behandlingar 3 500 kr
Tre behandlingar 5 500 kr

HELBEHANDLING 2 ZONER
En behandling 3 500 kr
Två behandlingar 6 500 kr
Tre behandlingar 9 500 kr

HELBEHANDLING 3 ZONER
En behandling 5 000 kr
Två behandlingar 9 000 kr
Tre behandlingar 12 000 kr